زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

یمنی‌ها چگونه  کشتی‌های اسرائیلی را شناسایی می‌کنند؟

شبکه خبری بلومبرگ نوشت: ارتش یمن برای شناسایی کشتی‌های اسرائیلی در دریای سرخ از شیوه‌های اطلاعاتی نوینی بهره برده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۹ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 29
کد خبر: ۲۲۵۸۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ در گزارش این رسانه آمریکایی آمده است: «به گفته یک منبع آگاه، حوثی‌ها (انصارالله یمن) برای پیدا کردن اهداف خود، از جستجو‌های گوگل و داده‌های کشتیرانی تجاری استفاده کرده‌اند.»

در پی جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، ارتش یمن اعلام کرد تمامی کشتی‌هایی را که به نحوی به رژیم صهیونیستی مرتبط هستند، در دریای سرخ هدف قرار خواهد داد و این کار تا توقف جنایات رژیم اشغالگر علیه فلسطینیان در غزه ادامه دارد.

بلومبرگ همچنین گزارش داد که مقامات آمریکایی باور دارند پکن برای کسب اطلاعات درباره عملیات‌های دریایی ایالات متحده، حساب کاربری انبوهی از کارکنان نیروی دریایی آمریکا را در شبکه‌های اجتماعی، بادقت رصد می‌کند.

در اواسط سال میلادی گذشته نیز ژورنال «Intelligence and National Security» گزارش داد جنبش مقاومت فلسطین (حماس) با تحلیل تصاویری تلویزیونی و پست‌های شبکه‌های اجتماعی، به نوع سلاح، رزمایش‌ها و تمرینات نظامیان صهیونیستی پی برده است.

اطلاعات آشکار یا Open-source intelligence (OSINT) به انبوهی از داده‌های کاربران اینترنت اطلاق می‌شود که در سرور‌های مختلف ذخیره شده و دولت‌ها رفته‌رفته برای کسب اطلاعات از رقبا و دشمنان خود، به آن‌ها روی می‌آورند.

این در حالی است که به گزارش بلومبرگ، بسیاری از سیاستمداران ارشد آمریکا باور دارند واشنگتن در حوزه اطلاعاتی «منابع آشکار» عقب افتاده است. «الن مک‌کارتی»، مدیر سابق اداره اطلاعات و تحقیقات وزارت خارجه آمریکا در این باره گفت در حوزه در این حوزه به آمریکا نمره قبولی نمی‌دهد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر