کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

یمنی‌ها چگونه  کشتی‌های اسرائیلی را شناسایی می‌کنند؟

شبکه خبری بلومبرگ نوشت: ارتش یمن برای شناسایی کشتی‌های اسرائیلی در دریای سرخ از شیوه‌های اطلاعاتی نوینی بهره برده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۹ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 29
کد خبر: ۲۲۵۸۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ در گزارش این رسانه آمریکایی آمده است: «به گفته یک منبع آگاه، حوثی‌ها (انصارالله یمن) برای پیدا کردن اهداف خود، از جستجو‌های گوگل و داده‌های کشتیرانی تجاری استفاده کرده‌اند.»

در پی جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، ارتش یمن اعلام کرد تمامی کشتی‌هایی را که به نحوی به رژیم صهیونیستی مرتبط هستند، در دریای سرخ هدف قرار خواهد داد و این کار تا توقف جنایات رژیم اشغالگر علیه فلسطینیان در غزه ادامه دارد.

بلومبرگ همچنین گزارش داد که مقامات آمریکایی باور دارند پکن برای کسب اطلاعات درباره عملیات‌های دریایی ایالات متحده، حساب کاربری انبوهی از کارکنان نیروی دریایی آمریکا را در شبکه‌های اجتماعی، بادقت رصد می‌کند.

در اواسط سال میلادی گذشته نیز ژورنال «Intelligence and National Security» گزارش داد جنبش مقاومت فلسطین (حماس) با تحلیل تصاویری تلویزیونی و پست‌های شبکه‌های اجتماعی، به نوع سلاح، رزمایش‌ها و تمرینات نظامیان صهیونیستی پی برده است.

اطلاعات آشکار یا Open-source intelligence (OSINT) به انبوهی از داده‌های کاربران اینترنت اطلاق می‌شود که در سرور‌های مختلف ذخیره شده و دولت‌ها رفته‌رفته برای کسب اطلاعات از رقبا و دشمنان خود، به آن‌ها روی می‌آورند.

این در حالی است که به گزارش بلومبرگ، بسیاری از سیاستمداران ارشد آمریکا باور دارند واشنگتن در حوزه اطلاعاتی «منابع آشکار» عقب افتاده است. «الن مک‌کارتی»، مدیر سابق اداره اطلاعات و تحقیقات وزارت خارجه آمریکا در این باره گفت در حوزه در این حوزه به آمریکا نمره قبولی نمی‌دهد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار